Maassluisstraat

Property Care heeft een open en transparante organisatie. We doen meer dan het uitvoeren van een onderhoudscontract. Wij werken met u samen en zijn uw partner bij het onderhoud en beheer van uw installaties. Daarbij speelt communicatie een hoofdrol. De communicatielijnen met onze klanten zijn kort en direct. Onze insteek is no-nonsense. U weet altijd precies waar u aan toe bent.

Opdrachtgever:-
Activiteiten:-
Functie:-

Services

Installatiespecialisten

Property Care is bekend met de steeds meer geavanceerde installaties waarmee moderne gebouwen worden uitgerust, zoals meet- en regel installatie, bodemopslag, koelinstallatie, CV installatie, additonele installaties en diverse elektro technische installaties.

Vakkundig onderhoud

Vakkundig onderhoud is onmisbaar en noodzakelijk, bij voorkeur zonder dat de gebruikers van uw gebouw daar iets van merken. Property Care regelt samen met u de onderhoudsovereenkomst die het beste bij uw situatie past. Denk aan leegstandcontract, all-in contract, onderhoudsovereenkomst en op maat onderhoud.

Gebouwbeheer

Property Care heeft een uniek systeem ontwikkeld om verschillende soorten en merken regeltechnische installaties vanaf iedere locatie op afstand te beheren en te besturen. Zo kunnen klachten en storingen zeer snel en adequaat worden verholpen. Onze klanten blijven de regie houden en hebben middels de Facility Portal continue inzicht in hun locaties, systemen, uitvoeringen, planningen en kosten.

Vanzelfsprekend zijn wij 24/7 bereikbaar voor spoedeisende storingen en/of calamiteiten.

Meedenken en informeren

Veel mogelijkheden en heel veel aanbieders. Dat kenmerkt de markt van de gebouwinstallaties. Wij denken graag met u mee bij het maken van een ontwerp of bij de realisatie van projecten. Gebruik onze vakkennis bij de zoektocht naar de meest koste efficiƫnte oplossing.