Over ons

Property Care is gespecialiseerd in gebouwbeheer en facilitair management. Wij begeleiden processen met betrekking tot het afhandelen van storingen, het plannen van het onderhoud en keuringen en het beheren van contracten. Onze technische adviseurs houden zich bezig met inkoopmanagement, bouwbegeleiding en installatie-advies. Adviezen zijn toegesneden op uw organisatie en de uitvoering van werkzaamheden wordt zodanig gepland dat minimale hinder wordt ondervonden.

Ton Hazenoot en Ed Duchhart zijn de drijvende kracht achter dit dynamische bedrijf. Samen leveren zij vakkennis, daadkracht en een schat aan ervaring met diverse installaties. Zij houden van een no-nonsense en persoonlijke aanpak van het technisch beheer van uw gebouw(en).

Property Care is een open en transparante organisatie met korte en directe communicatielijnen. We doen meer dan het uitvoeren van een onderhoudscontract. Wij werken met u samen en zijn uw partner bij het onderhoud en beheer van uw installaties.

Uw rendement inzichtelijk

Property Care werkt op projectbasis of als totaaloplossing waarbij wij als ‘facility desk’ de meest arbeidsintensieve taken van uw facilitymanagement-afdeling uit handen nemen.

We starten de samenwerking met een analyse van uw processen en toetsen uw leverancierscontracten. Daarna kunnen wij een voorspelling doen van de te realiseren kostenbesparing en efficiëntieverbetering.

Onze aanpak:

  • Locaties bezoeken om de algehele staat te inspecteren en probleemgebieden te detecteren.
  • De condities en de prijs-kwaliteitverhouding van leverancierscontracten toetsen aan onze contract-database.
  • De bestaande facilitaire processen analyseren.
  • Bevindingen samenvatten in een kort rapport.
  • Inzichtelijk maken van de mogelijkheden voor kostenbeheersing en efficiëntieverbetering.

Property Care streeft naar een optimale service en levert maatwerk. Adviezen zijn toegesneden op uw organisatie en de uitvoering van werkzaamheden wordt zodanig gepland dat minimale hinder wordt ondervonden.